Tuesday, November 29, 2011

Mana? mana? mana?

Mana citer Cinta Elysa akak????

Tetiba meroyan kannn??

So, lebih baik akak upload gambar Pahat.

Tukang sepah rumah in action. Dia memang suka menyelit kat mana2 dia suka. Ampai kain tu paham2 lah uolls musim ujan nih. Lebih2 lagi tempat pengering mesin basuh akak tuh rosak. Merasa la kain perah pakai tangan pastu, ujan je tak jugak kering2 kain akak.

Nampak tali kat leher dia tu? Dia memang suka letak benda kat leher. Tak kira lah kertas ke, kain ke bantal ke..

Pahat jalan nan ado lah laju. Dia still jatuh bangun lagi. Tak laju mcm Lion. Lion 11 bulan jalan dah laju.

Dah tu, ko tau Lion tak reti stop berjalan. Keje dia meround satu rumah. Nak tido pon berjalan lagi. Bangun tido tup2 berjalan. Pengsan emak dia!!

Pastu dia tak nak dengan orang lain. Nak dengan emak dia jah.. siap panggil..

'ammmmamamama..'

Dah tu, dia suka ajak Pahat round satu rumah jugak sampai ke dapur. Memang la balik kampung tak berapa boleh tido sangat budak 2 orang tuh.

Gambar Lion and Pahat berdua nan ado. Emak malas nak amek sebab sibuk bergossip dan tido..**matila...

1 comment:

mama aufa said...

comel gile! hehe. sgt kiut main2 letak tali kat leher..tp jaga2 kang sangkut.=) aufa pon kdg2 sangkut handbag la, beg galas la kat tengkuk die. last2 tak dpt bukak nanges.wahaha

iklan