Saturday, November 19, 2011

Entry Miss you so much and I wish i had million dolar.

Entry meroyan rindukan UK uolllss..

For sure ex surreyian jugak meroyan rindukan uk. Terutamanya bila Cik Sha upload gambar2 baru Uni of Surrey..

Homaigod. Akak rasa mcm mimpi pernah duduk sana selama 3 tahun.

That was the bestest memories and friends i had.

As uolls know, hard disk akak yang FULL dengan gambar ketika di SURREY/UK. Telah dihilangkan oleh FIZA.

Sentap!

Jadi sebagai mengimbau kenangan akak upload gambar dari fotopages akak suatu ketika dulu. Nasib baik fotopages masih lagi hidup. ni pon yang ado gambar masa melawat scotland on christmas day.

Baju pelampung ni dah selamat akak bungkus2 masuk dalam kotak. Sapa feeling2 nak melawat time winter boleh amek baju tuh.

Walaupon akak telah dikutuk membeli baju winter ala2 pelampung tapi akak suka baju ittew sebab panas je pakai time winter okeh.

Akak ingat lagi time nak pi UK tu akak gigih keje kilang sebab nak cari duit bayar yuran ielts. Pastu tambang pegi ulang alik KL lagik. Semua guna duet sendiri sebab masa tu emak akak tak mampu kaedahnya.

Nak tak nak kena keja kilang. Pastu supervisor tu macam lahanat sangat mentang2 akak operator jah. Janji keje 4 hari. Tapi bila kau taknak buat OT jumaat sabtu merasa la kau kena maki.

Lepas tu akak apply pulak jadi repairer pulak. Tapi sebulan jah. Lepas tu pi UK. Duit gaji tu akak buat beli barang2 dan baju pegi uk. Itu pon akak beli chap ayam sajork. Baju pon nan ado jenama. kasut pon beli yang murah RM10 tu ha.

Nasib baik pegi time autumn. Pakai jaket biasa2 je pastu. Weekend pegi woking beli kasut baru. Akak ingat lagi kasut jenama 1st yang akak beli adelah ADIDAS samoa tuh. 15 pound for 2. Satu color biru gelap. Satu color purple. Kasut tu wujud lagi ye sampai skrg..

Tu la uolls... tak semua dilahirkan senang. Ada masa kita kena berusaha mcm nak gila untuk memdapatkan sesuatu.

All in all, thanks to mARA kerana merealisasikan impian akak.. Akak dah bayar abes pon MARA punya utang.

Bye.....

4 comments:

Mrs Nageb said...

Wah...wah...seronok habislah ya.....

hOtMaMa said...

gitew.. dng duhet sendiri keje kilang pun uols mampu gak ke UK katanyer.. nak harapkan iols.. mampu jejak kaki ke indon jek la.. kikiki

feeza_nwa said...

huhuhu..aku pun sedih kau punya harddisk tu hilang..sebab2 aku suka sangat tengok gambar2 dalam tu and banyak citer jepun dalam tu....huhuhuhu...sorry sangat2 lagi sekali...huhuhuhu

arnie said...

sedeynye gambo kenangan ilang.. patutla kite x penah tgk satu pun gambo akak kat sane.. huhuhu..

koleksi gambo ex2 kite pun ilang.. hilang sehari slps kawen gitew! sah mak kite yg buang! cett!!

iklan