Friday, November 11, 2011

Dah tilik ke birthday korang??

Ha... penat pulak akak mencopy paste email2 korang untuk sebarkan dakyah tilikan birthday.

Akak dah send dah email. Sila check email masing kecuali gmail. Sapa2 kasik email gmail sila bagi email lain seperti yahoo atau office mail.

Sapa tak dapat lagi mai tinggal komen kat bawah.

Laku software akak, merasa kalau jual RM5 dah kaya akak semalam.. Matila kannn.

4 comments:

Anonymous said...

mcm x betul je.. lawak je tilikan tu

aisha said...

masih tak dapat.. nak gak gelak..
aishac_zor@yahoo.com
fadzsha80@yahoo.com

Anonymous said...

ai blom dpt kak...

anna.anuar@yahoo.com

ummu aufa said...

nak jugak nak jugak. hehe
ainina.khalid@yahoo.com


TQ (^^)

iklan