Monday, November 14, 2011

Bukak kedai nursing wear yang chantek!

Haloooo.... akak dah tutup dah kedai software. Sapa2 nak sila la email kat sapa2 yang akak dah emailkan tuh.. Dah tak larat nak copy paste uolllsss..

Arini akak nak bukak kedai NURSING WEAR + BARANG BABY..

BUkan kedai akak uollss... Ni kedai kawan akak. Dia jual mcm2 dari nursing wear, bra barang baby, maternity wear yang chantek2.. Harga pon berpatutan.



Ni nursing wear color ijau. Chantek kannn???

Maternity wear color ijau jugak. Motipp tetiba suka ijau?? Baju ni merangkap nursing dan maternity sekali.


Nursing bra yang chantek kannn?? Harga RM29 sajork..

Banyak lagi korang boleh tengok di sini:

http://scornieymaternity.blogspot.com/

Atau add kat facebook dia :

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001794258771


BERITA BAIK!!!

Korang nak diskaun kannnnn??
Add dia kat facebook dan private message kat dia:

'Hi Arni, saya kawan Ilot. Boleh tak bagi diskaun?'

Ha..nanti dia akan bagi korang diskaun atau dapat free delivery..

Silalah terjah sekarang!!

5 comments:

Mrs Nageb said...

So,akak lak bukak bisness advertisement lah pulak..huhuhu

mrs zach said...

uols memang tau apa yg iols perlukan saat ini. haruss terjah. iols nak ngaku kawan plus org kampung..mesti dpt lebeyyy kann..wahaha

monstorious wife said...

khalilah : ni iklan free jek. Tolong2 kawan.

Khairiah : merasa lah uolls letak situ kawan baik gituuu lagi banyak dapat diskaun.

sha said...

ilot, aku nak software tu jugak plis! tolong email ya : charmsandcolors@yahoo.com

tengkiu.

Mrs.Farhana said...

ok dah add kwn uols..mmg ngah cari bj2 cun tuk maternity..:D

iklan