Thursday, October 6, 2011

Pregnant kali ke dua...

Wah... akak suka kan speku??

Tak uollss... Akak tak pregnant.

Cuma akak cakap dengan Mohd Rafi, Kalau pregnant pon alhamdulillah..

Dia kata tunggu Pahat 3 tahun..

Hellooo... akak dah 30 okeh. Pahat dah setahun kira ok la kan merancang untuk second child sbb bakal adik Pahat akan lahir tahun 2012 gituuuu... selang 2 tahun dari Pahat.

masa tu akak 32 tahun. Just nice.

Kalau tunggu 3 tahun merasa bersalin tahun 2015. Dah tu masa tu akak umur 34. Lepas tu cemana nak mencapai target 4 orang anak kannnnnn kalau dah tua???

Lagipon akak dah lupa saket bersalin cemana so kira ok la, walaupon ingat2 balik memang ngeri kaedahnya..

----------------------------------

Tadi malam laki bini excited beli barang2 besday pahat termasuk topi gambo binatang2 cute. Pastu sibuk pakaikan kat Pahat. Ado dia kesah??? nan ado!

Besday Pahat nan ado konsep.. Konsep caca marba.. Koser akak nak fikir2 konsep. Akak nak pikir menu nih.

Datang tau!!!

6 comments:

cikgaban said...

kak.

nanti pahat dah masuk school mesti dia eksited n pandai request nak besday party sendiri.

jgn lupa upload gambar byk2 nanti kak.hehe

aisha said...

Tak sabo!

aisha said...

Tak sabo!

ummu aufa said...

bestnya mcm meriah sgt bunyinya kak! happy la pahat nt,hehe=D

p/s- boleh je pahat jd abang skg,haha..sy punya sakit bersalin masih terngiang2 lg lam kepala..uhukz!

shilafaizz said...

kalo 3tahun lagi bukan ker tahun 2013 kak? nape jadi 2015...
tahun depan da boleh try conceive kot so NB lahir 2013 gitu...

Intan and The Boys said...

beb, aku tukar URL tau...

intanandtheboys.blogspot.com

iklan