Tuesday, October 11, 2011

Feeling..

Arini akak rasa tak sedap badan mcm nak demam.

Dah 2 3 hari aku lalu maeps tu plan nak pegi big bad wolf book fair tuh. Ajak Fiza tapi esok pulak. Sorry Fiza, aku esok time lunch ada lab sampai khamis. So arini aku pegi sorang lah.. Lagipon tak jauh pon dari opis nih.

Badan Pahat tumbuh bintik2 kecik. mcm chicken pox tapi bukan. Mula2 bijik merah pastu jadi mcm chicken pox kecik.

Aku check2 kot2 ada ibu chicken pox ke nan ado pulak.

Aku tgk Pahat tu pon relax je takde garu2 pon. Tak gatal la kot.

Aku check temperature pon nan ado demam.

Apakah penyakit itu??

Nanti akak bgtau uollss ye buku apa ada jual... Nak carik buku Pahat jugak kot2 ada ke..

3 comments:

mrs zach said...

iols memfirasatkan bahawa uols is ngandung 2nd baby. hah..volleh??

Mrs Nageb said...

Semoga pahat makin ok ye kak... :)

ummu aufa said...

area mane bintik2 tu kak? aufa dlu pon ade gak naik2 gitu tp sbb takder kat area dada so doc ckp bukan chicken pox cume alergy..ruam kot..tak demam tu.

iklan