Thursday, September 22, 2011

Open House classmate merangkap housemate surrey..

Matila gambar curik dari FB.

Ni first open house rakan2 yang akak pegi tahun inih uollsss... Merasa la orang tak popular takde sapa jemput kauuuuuuu!!

Actually ado open house lain, tapi ari tu ujan lebat gila dan akak ni datang sorang dengan Pahat je terkontang kanting nak pegang payung. Sbb sabtu kan Mohd Rafi keje..

Ni open house rumah kawan akak masa kat surrey dulu, Dyana. Nampak tak muka akak buruk berganding dengan Dyana??? **matila pose2 beli make up lepas nih. Make up pon dah tak mampu beli. Howwww???

Pahat sedang menggigit angpow. Macam tikus dah anak aku.


Ex surreyians. Bao kekok gila pegang baby, pastu pass kay Hussain (baju putih belang merah). Bagus okeh dia ni pegang baby tak kekok siap main2 dengan Pahat, boleh emak makan dengan tenang..
Dan Pahat maseh menggigit angpow.. Tension emak bila amek dari tangan dia melalak.

EH, tu baju raya akak taun nih.. Perlu kah bagitau??

Sabtu ni akak tak tau nak pegi mana, ada wdding kat perak, pastu open house rumah Puan Shilla dia shah alam, open house rumah As di kajang.. Aiii xdo ke rumah doket2 sikit senang nak pegi..

Open house rumah akak sekali dengan besday pahat, sekali launching business catering, boleh gituuuu??

4 comments:

Mrs Nageb said...

Hahahahadiorang. Aby ni suke makan angpow kan...hehehehe...wah besdey pahat mesti meriah cake kan....huhuhuhu

Anonymous said...

at least ada gak org jemput. aku ni takde pun die nak jemput. pegi la yg wajib dan rasanya walimatulurus tu wajib kan?

launching ada live band tak? ko nak masak signature dish ko ke atau ala2 jimat duit masak nasik goreng jeh? larikkkkkkkkkkkkk...

Encik Azrin Yang Garang said...

Ah-Kak!! (tetiba mengelinjang tak tentu pasal)

yang bergambar dengan ah-kak tuh single lagi tak?????

monstorious wife said...

sorry azrin, anak dua okeh.

iklan