Wednesday, September 28, 2011

Lambatnya datang bulan nih....

Aiyooo...sudah lambat adekah Pahat bakal menjadi abang???

Hahahaha... saje spekulasi. Hahahaha.

Sebelum itu......berita sedih.

--------------------------------------------------

Takziah kepada BA diatas kehilangan Ibu beliau disebabkan oleh breast cancer. Mari sama2 sedekahkan alfatihah.

Mak aku kata, terngiang2 je waktu dia pegi rumah ko. Harap sekeluarga tabah diatas kehilangan.

-------------------------------------------------------

Lepas tu Mohd Rafi takde 5 hari pegi Jakarta. Dah tu akak feeling2 hari ahad lepas setelah akak sentap hari sabtu ado lah dia nak bawak akak jalan2 dgn Pahat. Adoooo??? Nan adooo!!...
Dia pegi keje uollsss walaupon Bos dia bagi cuti.. Sentap akak uollsss sambil urut dada.

-------------------------------

Lab ari inih adelah Lahar gila babi sebab aku tak reti nak buat langsung last2 aku release student awal.

_________

dah. Nak balik jumpa Pahat.

3 comments:

Anonymous said...

Weh company ***W** carik caterer makanan melayu untuk office baru kat Cyberjaya (BMW building). Are you available? If you are I will give your contact number to my boss. The food will be for the local customer which going to be Malay. Please be prepared.

Cd Owner...

Anonymous said...

Takziah untuk BA. Aku teringat2 semur jengkol yg arwah masak. Alfatihah.

cikgaban said...

takziah buat akak BA and family

iklan