Sunday, November 1, 2009

Terpedaya, terpesona dgn iklan aishah!

Haiyohhh....

Akak ingatkan yang celcom dok propah kat dalam paper Rm88 ittew ialah harga modem..

Nan ado okeh!!

RM88 ittew ialah registration fees. Pastu bulan2 kena bayar RM119 kalau guna speed yang akak guna skrg 3.2m...
Tertipulah akak uolllsss.... Gigih nih pegi Lowyat naik komuter pastu kat KL Central naik monorail pula...

Sebab rasa terpedaya, akak pon pose ajak CD Owner dgn Mohd Rafi pegi Times Square jalan2 kaedahnya..

Pastu call CW ajak datang dia pose2 pening2 lalat katanya... Motifff?? Alasanmu exist sangat kann?? Pose2 call Cik Lee, beliau di Office katanya.. Stattement dia:

"mak bukan lecturer mcm korang..."

Sentap tak cik Sha??? Sesuatuh sangat kau kan pegi office sabtu ahad? Takpe la uollss.. mak tau kau hakak2 busy...

Tapi akak tak suka lah times square. Mcm susah je nak carik kedai. Blehh??

Eh..eh... Fiza, jangan sentap aku tak ajak ko... Ko yang buat statement tak nak balik kampung sebab nak study kaedahnya... So, aku pon x nak kacau orang nak study..

Makan kat VIVO sebab ada tanda HALAL. Kedai lain walaupon ramai melayu makan dalam tuh, tapi nan ado tanda HALAL ye..

Main Bowling akak menang okeh. Mengalahkan lelaki2 dua orang ittewww.... Akak kan Ratu Bowling Mantin! ****gituuuu baru menang skali nak riak...

Pastu, CD Owner sebagai pemandu pelancong kitorang menunjukkan jalan ke pavilion secara marathon... Jalan kaki okeh!!

Akak dgn Mohd Rafi kagum gila okeh rupanya dari low yat tuh boleh jalan sajork ke Lot 10 dan Pavilion... Haiyohhh.. nampak sangat jakun kannn???

Matila kat pavilion tuh mcm ado benda yang mampu nak beli je kannn?? Entrance je dah Coach.. kau ado?? Tapi akak masuk la Charles n Keith sebab tu ala2 mcm mampu je nak beli kan.. Try semua kasut yang ado tapi nan ado beli... ahahahahaha

Balik pukul sampai rumah dalam pukul 11 malam gituhhh.... Gigih!!

p/s : Terimah kasih cd owner yang bertindak sebagai pemandu pelancong walaupon kaedahnya mak nak tgk sangt show shasha.. May be next time uollsss...

1 comment:

feeza_nwa said...

huhuhu...aku tertekan...!!!!
aku kena study tapi setiap kali aku dok kat fakulti tu hah, mata aku ngantuk..laparlah n bosanlah...
macam mana nak buat ni???

iklan