Tuesday, November 17, 2009

ottoke??

Wow! Ramai pulak yang komen kat entry private kat bawah..

Akak feeling2 nak private kan sebab bila tengok webstat punya traffic ramai pulak dari tempat2 yang tak sepatutnya view blog akak..

Akak feeling2 risau uollls.. Akak kan suka ngumpat dalam nih..**nuraka sangatsss... Bila orang2 tersebut baca, akak dah tak boleh nak ngumpat dan menyatakan ketidakpuasan hati akak dalam blog..

Lagipon tetiba student jumpa atau supervisor jumpa tak ke mampos akak nih uollssss???

Akak nak feeling2 low profile.. **matila low profile tapi letak gambar kaedahnya..

Nantila akak fikir. Nak private atau tukar nama blog.

Dah!. Akak nak sambung buat programming.

No comments:

iklan