Friday, November 6, 2009

Mengapakah??

Akak tengok 2 days 1 night semalam kat KBSW.. Klakar nak mampos okeh. Serious kelakar..

Terus akak pose2 fallin in love on the first sight.. **matila statement tak nak kalah..
Sweet la sangat mamat nih.. Pastu dia klakar gila.. Tak reti masak tapi buat2 reti sampai semua orang tak nak makan.. pastu tak puas hati masakan dia tuh orang cakap tak sedap.. kau adoo confident macam tuh??

Nama dia ialah Lee Seung ki.. Mulai hari ini akak chop dia sebagai BF angkat akak.. **matila kau tak sedar diri dah kawen..
Elehh... kalau belom kawen pon belom tentu aku dapat kaedahnya..

Harap2 anak akak nanti muka sweet dan PUTIH mcm nih..

Oh.. sebut pasal anak kann.. akak ingat nak pegi gyne dah 40 kali cakap dalam blog.. Tapi bila time nak pegi je budget nan ado.. Kang tiba kat sana kena beratus sape nak bayar?? kena la suruh Mohd Rafi jual sperma walaupon kurang calsium.. **ehhh..mampos aku kalau laki aku tau aku kutuk kat sini...

CD owner, Fiza, CW, tolong jangan report... **matila pose2 nak privatekan blog takut kantoi.. ***limosin!!!!!!!!!!!!

4 comments:

kimot said...

kak..pelik. betul ke kurang kalsium kaki cramp???? pesal saya xtau?? betul akak xkene tipu dgn doktor tu?

lagi satu..sperma xde kaitan dgn kalsium...sekian

monstorious wife said...

ye ke uollss??
ntah ntah akak kena tipu okeh dgn doctor tuh.. akak bayarr mahal okeh RM58.. **matila tetap naak mengungkit..

CikChelsea said...

setau den calcium utk tulang kan?
tatau la klo de kena mengena dgn sperma...kih kih kihhhh

haihhhh...topik org dh kawen sungguh la..malu i auuwwww~

monstorious wife said...

Nampak sangat akak kena tipu kann??
keji lah doctor tuh.

iklan