Friday, November 6, 2009

kejang...kajang..kijang???

Tajuk je dah gila. Motifff???

Semalam Mohd Rafi balik mengadu sakit kaki.

Kaki sebelah kanan tak boleh tegak langsung. Mcm cramp.

So, aku pon sapu2 la minyak panas. Pastu suh dia baring.

Aku ajak pegi klinik tak nak. Pastu makin lama makin sakit kaedahnya.. So, aku kasik makan pain killer yang hospital KPJ bagi dulu. Tak jalan jugak uollsss... Last-last pukul 11 lebih mcm tuh akak paksa jugak dia pegi klinik.

Sebab dia tak boleh jalan, akak kena tongkatkan dia guna bahu akak nih.. **kejap aku kejap akak..Taksiii!!!

Nasib baik ada klinik kat Mantin tuh bukan 23jam.. **apesal 23 jam jeh?? .. Klinik tuh mcm suspicious jeh..
Registerkan Mohd Rafi, pastu Doc panggil terus sebab takde orang.

Doc check tekanan darah dia. Rasa2 kaki dia. Doc cakap:
'Ni sebab urat, sebab tu boleh jadi cramp. U kurang makan calsium'

Pastu aku suruh Doc tuh inject Mohd Rafi sebab dah sakit sangat kan?? So dia shot kat bontot..hahahaha.......
Kena lah RM58... Haiyohhh..klinik buruk pon mahal.. **matila...

Kannnn?? cramp sebab kurang calcium... ape taknya, tak nak minum susu, tak nak makan sayur hijau.. cerewet... Rasainnnnnnn!!!

Akak suspect akak tak dapat anak lagi sebab sperma Mohd Rafi tak berkualiti sebab kurang calcium.. ****larikkkkkkkkk!!!!!

6 comments:

CikChelsea said...

akak,
sy tahan gelak sampai nak terkeluar air mata baca ayat yg last tuh

adoiiiiii laaaa

Wife and Her Daily Notes said...

lawak hari jumaat...

Amy-Wan said...

hahahaha...x larat ok ayat last!! propaganda betul..salahkan mohd rafi pulok...hikss...merokok x? kl merokok..memang kurg sket kualiti..tmbh lak kurg kalsium..hahaha... *mengutu laki org* pdhal laki sendri pun sama..wakaka..

Amy-Wan said...

*mengutuk*

salah eja..dh mcm ada kutu lak..aishh..

MarlissaMusa said...

uolsss...kesian mat rafi...uolss spedo sperma dia agak sesuatuh tu!

monstorious wife said...

cik c + ayu = takde niat nak buat lawak.. Serious nih!

Amy = Mohd Rafi tak smoking tapi makan cerewet gila..

mar = Matila kan kutuk laki sendiri..

sila jangan buat bila anda sudah bersuami.

iklan