Saturday, November 7, 2009

Kaya la tokey Emas macam nih..

What the F??

Harga emas naik lagi?? Baru je last week aku tengok 916 = RM127,

guess what, arini jadi RM134 !!

Abesla Mohd Rafi kering...

Eh, ape kena mengena dengan Mohd Rafi plak??

Sebab.... aku dengan special requestnya mintak Gelang atau Rantai Emas untuk hadiah birthday.

hahahaha... Ntah dapat ke tak tu agaknya....

Mengapakah aku mintak EMAS?? sebab, kalau nak tahu cincin risik, cincin tunang, cincin pemberian mak aku masa lepas aku balik UK semua dah takde..

Memang la sayang masa nak let go. Tapi terpaksa lah.. Paling sayang cincin mak aku bagi. Wah.. rasa nak nangis sekarang!!

Lagipon, aku tak pernah mintak apa2 pon dari suami kann.. sumpah! Nafkah sendiri pon aku tak pernah mintak.. So, aku mintak emas sebagai ganti EMAS yang dah takde tuh.

Weh, sebenarnya aku teringin mixer kitchen aid.. Ni yang rasa nak buat keje part time pulak!! Ade tak yang nak jual mixer kitchen aid terpakai bawah RM500.. **matila kan tetap nak murah jah..

Esok dengan Ahad Mohd Rafi OT okeh.. Jadi aku patah kaki la nak jalan2 tak boleh.. Dia bawak keter Bunga. Minggu ni pon tiap2 hari dia OT kecuali arini blehhh??

Alasan dia sebab nak tengok NurKasih... Bolehhhhh???

Semoga Mohd Rafi cepat kaya dan boleh belikan akak EMAS... Dapat pingat EMAS pon boleh la asalkan EMAS.. Anak emas pon akak rela amek.. pisang emas tak nak sebab murah...boleh gitu???

Jangan PAYUNG EMAS sudah... Akak tak rela uolllsss!!!

2 comments:

Amy-Wan said...

hahaha...nasib baik mention bab payung emas! tergelak besau iols..ingat uols sanggup jugak berpayung EMAS...ala2 isteri mithali gittew...mahal! =))

eh uols..jomla kita sama2 doa husband cepat kaya n leh bagi emas setiap masa..ekeke.. *xnak kalah..nak gak emas*

monstorious wife said...

amy : hahaha.. belum cukup mulia lagi nak menerima payung emas gituuu..

Aminnnn.... moga suami kita sama2 cepat kaya..

iklan