Friday, November 20, 2009

I will be so lucky!..lucky!..lucky!

Dah!

Akak dah dapat dah cara nak blok IP.

Tapi baru mengexperimentkan diri sajork..

Sesape yang bertuah tuh kalau tetiba kena block. Harap maklum je la yek.. Merasa nak view blog kena pegi CC.

Kalau tak jalan jugak, kena privet la jugak uolllsss...

Sekian dari Ilot yang ngantuk nak mampos sebab tunggu Mohd Rafi tido tadi malam tak tido2..

Eh..jap...jap...

Belom abes lagi entry nih..

Sekarang nih akak ada tanggung jawab baru okeh. Hari2 kena gosokkan baju dengan seluar Mohd Rafi pegi keje.
Baru je aritu akak happy tahap gemilang yang akak pose2 nasib baik laki aku tak keje opis. kalau tak hari2 kena ironkan baju.

Boleh tak akak menyampah iron baju?? Baju kurung akak pon akak malas iron okeh. Akak pose2 carik yang tak nampak renyuk..
Sekali je, Mohd Rafi balik bawak uniform. Terus rebah akak di katil**matila mcm lucah je ayat..
Terpaksa la iron uniform dia hari2..

Pastuh, hari2 kena masak air dan sediakan sarapan untuk dia. Selalunya akak bertindak sebagai isteri keji.
Akak bangun, semayang, buat air, buat breakfast pastu zassss tido balik sambil pesan kat Mohd Rafi.
'Bang, keluar nanti tutup lampu bilik'

Hahaha.. paling keji. Mohd Rafi siap mandi akak terus salam cium tangan dan tido balik.
Keji kan?? Padahal orang tu belom nak pegi keje lagi..

Tapi tak ssemua hari la akak malas uolllss... kadang2 sampai ke pagar akak hantar gituuu..

Akak ngantuk!! **tetiba takde kena mengena!

8 comments:

CikChelsea said...

gile sempoi bini mohd.rafi neh...naseb baik le dia tak prnh simbah akak dgn air sbb akak sik tido je..haha.

ehhh mcm mn bleh sama tak suka iron bj neh? jgn kata iron bj, basuh baju. sidai baju, lipat baju...sume yg bkaitan dgn baju le malas. naseb le tak mls nak pakai baju

monstorious wife said...

haha.. tau takpe.. rajin buat kek sajork okeh!.

Puan Jiha said...

hahahaha tak larat tak larat uolls ni...tak tahu la i nanti camne...lom duduk bersama2 lg...

Anonymous said...

Hang mmg mcm puki kan. Kalau mak ada laki harus mak lempang hang and dera hang sbb malas nak gosok baju.

-Cik Sha yg Emo-

P/S: Jgn lupa malam ni Dato' CT buat persembahan selingan Muzik2!

mrs zach said...

kak ilot..abang mat rafi sudah keje beruniform kah? ahaks..sama dengan laki iols la. seragam kilang jepun. iols gosok hari ahad sekaligus. 5 pasang baju. 2 pasang seluar. iols main gosok je. kekadang yg dh koyak ketiak pun, bila iols dah gosok banyak..iols biar je. ahahahahaha. paling best..iols punya baju keje, kekadang cari yg takyah gosok. giler pemalas iols bab2 iron ni tau.

monstorious wife said...

jiha : haha

Cik sha : kannn??? merasa mak masuk harian metro sebab kena dera sebab malas gosok baju.. howww??

jangan lupa malam ni, nantikan ulasan2 juara lagu dari mak!!

Khairiah : tau takpe, gosok semua. Masalahnya Mohd Rafi ada 3 uniform sajork..

kimot said...

ok la tu...xsehebat kene iron uniform askar..lagi dasyat

fuad ansari said...

sindrom 'clothphobia' ni leh menyebabkan suami konpius "aku ni dah kawin ke belum ek".. hehe.. apa2 pun, sekali sekala suami kena gosok baju sendiri n tlg gosokkan baju isteri.. terutama bila isteri bekerja..(",)

iklan