Monday, October 12, 2009

Losing my sense of humor..

sumpah akak sentap!

Akak dah terbeli calculator Berharga RM35 barula akak baca komen acik oren..

Takpela uollsss..xde rezeki akak.. lagipon calculator akak beli nih murah jugakss..

Akak dah tengok Papadom..

Kenapa akak tak rasa kelakar pon uolllss?? Mohd Rafi tengok gelak mcm tak ingat dunia. Akak boleh tak paham kenapa dia gelak.. Bolehhh??

Adekah akak sudah kehilangan deria humor akak?? **patutkah akak berjumpa pakar saket jiwa.. **akak harap pakar saket jiwa tuh hensem... **matilakan niat lain tuhan tak restu..

Sumpah! akak rasa citer tuh xde lah best sangat gituhh...

Lagipon akak anooying dengan student UpeeM yang baru dapat PTPTN pastu memekak dalam panggung cakap kuat2.. Motifff???

Weh, dalam citer tuh, student UiTM pakai handbag BURBERRY wa cakap lu... Lecturer pon pakai beg chap ayam sehhh..

Pastuh, motiff UiTM boleh pakai lengan pendek??

Student 20A amek couse filem jeh... Paling busuk pon amek la engineering ke.. account ke..

Banyak lagi mcm tak logic uolllss.. Tapi kang kata akak tak support filem melayu..

Korang tengoklah sendiri...

8 comments:

MarlissaMusa said...

sokong..cter cam tak logik sikit pasal uitm tu..hehe

CikGaban said...

belum tgk papadom.

heh.rasa mcm sy pun akan feel mcm akak.promo citer melayu kekdg best tak ingat sekali tgk non ado.sudah tertipu dgn citer cuci.sumolah.baik punya cilok.

citer afdlin yg terbaik cuma buli balik aje-sepanjang cerita sy enjoy.

demikianlah ulasan daripada saya yang belum menonton papadom kerana langkawi punya panggung wayang anti cerita afdlin.ade ke setem pun tak masuk wayang.tensen jiwa i yang humor ni.

**matikla comment mcm buat entry**

monstorious wife said...

mar : kan..kan..kan??

Cikgaban : akak pon x sempat tgk citer setem dan rasa frust.. Bolehh??

amy said...

hmm...patut ke tgk?
baru rasa mcm nk tgk since sume org kata best...now da rasa 50-50..hehe

monstorious wife said...

Amy : pegi je la tengok.. mana tau uolls rasa best ke.. pandangan setiap orang kan berbeza..

Yeah! Support filem melayu!

amy said...

yeayyy...itu ler semangat kite cari...tp aku xdela minat sgt sebenarnye...tp setem aku tgk..okla..tp xdela gelak giler2...

kimot said...

xsempat nk tgk..hahhaa

monstorious wife said...

kimot : tak tgk pon takpe lah kimot.. berbakti pada masyarakat lebih penting.. **ayat2 seorang politician

iklan