Friday, October 2, 2009

Kemaruk II

Dimanakah akak dapat Nikon D60?? adekah akak mempunyai wang yang banyak untuk beli??

Harammm sangat uollss... Kau hengat aku mampu nak beli?? Camera chap ayam pon belom tentu aku maampu kaedahnya.... Akak PINJAM okeh dengan cik lee..

So, semalam pose2 try amek gambar kat pool.
Yang ni Mohd Rafi amek.. Blur gila!

Pastu pegi pose2 makan kat Warung Dusun Bangi. Si Temok tuh kemaruk nak makan sup. Akak layankan sajork..

Cuba nak amek gambar sign Warung Dusun.. Ituh bukan kereta akak okeh..

Air minuman yang dipesan. 3 air suam. Akak pose2 jaga suara sebab nak masuk Jangan Lupa Lirik.. **blehhhhh??

Sup gearbox yang agak liat... Hampa okeh!!


Family potret. Still tak biasa nak setting lense kasik tak blur..

Temok..

Tipot yang aritu kemaruk nak kawen.. Laki dia takde pegi Qatar.


Akak dan Mohd Rafi yang sibuk makan gearbox.

Lepas balik dari Bangi, pegi pulak kampung Jimah bukan kampung Jimak okehh.. ***larikkkkk!!
Anta adik aku kat sana.. Dia nak tumpang kawan dia pegi raptai konvo kat UTEM Melaka.

Esok. akak pegi konvo kat UTEM merangkap photgraher yang over bawak kamera besar tapi amek gambar nan ado!!

p/s : cik lee, chantek tak mak amek gambar guna camera mahal uollss??

5 comments:

Wife and Her Daily Notes said...

U...kena improve skill amik gambar nie lagi...

tak sharp sangat...

gambar raya yg dlm blog i tu pakai camera harga RM10K..

takyah adjust2..mmg sharp..

(matilah riak....padahal kakak sendiri punya...LARIKKK)

princess said...

kak,
jom g lowyatt beli kamera jom!

monstorious wife said...

princess : Motiff? akak nan hado duit nak beli camera mahal2..
Akak pinjam cik leee sudah memadai..

feeza_nwa said...

hehe..kau kutuk2 aku tak reti pakai camera tu...rupa2nya kau pun okeh setelah melalui kegagalan mengambil gambar yg tak cantik berkali2...hehehe....keji sangat..

monstorious wife said...

hahaha..biasa la kan... jadi manusia kena keji...**lariii!!

iklan