Wednesday, October 21, 2009

I'm craving for this ..

Kannn??? Sempena Besday akak bulan 12, akak dah start buat wishlist kaedahnya walaupon harammm Mohd Rafi nak belikan.. Apetah lagi orang lain kan??

1. Kitchen Aid Mixer - Hellooo..martha stewart guna mixer nih dah 20 tahun tak pernah rosak.. Mixer akak yang RM29 ituu baru guna setaun dah rosak... Nama pon murah uolllsss...

Akak nak sebijik color nih okeh.. Chantek gila color dia.. Oh.. BTW, memang x dapatla nak beli masa terdekat nih. Harga dia je RM2k++ gituuuu... Kau ado wishlist nak benda2 mahal sajork.. chap ayam tak nak???? **teksiii!!!

2. Sewing machine


Mesin jahit mak akak dgn mak mertua akak sebijik macam ni uollss.. Mak akak kata dia dah guna 20 tahun.. Mak akak punya bukan singer tapi Butterfly. Tapi sekarang Mesin jahit mak akak tuh Arwah bapakk akak dah letak motor. So, boleh jahit guna elektrik.. Takdela kaki penat mengayuh kat bawah tuh..

Akak tengok chap Singer yang bodoh mcm gambar atas tu pon dah RM1k.. Verangan nak beli yang canggih kannn kaedahnya?? Yang ado sulam2 tuh akak suka uollsss.. senang kaedahnya nak sulam baju..

Eh, tapi aritu akak tengok mesin jahit chap TESCO value RM139 sajorrk... Ntah berapa lama tahan tuh kannn??

Xpe la..zaman2 akak mesken nih akak pinjam mesin jahit mak fiza sajork.. kan..fiza kannnn????

8 comments:

CikGaban said...

mixer chef wan yang mcm tu jugak ke?

tapi kaler merah la kan.

nak jugak mcm tu walaupun tak reti buat kek.uhu

monstorious wife said...

cik gban : ntah uollss..tak pernah tgk mixer chef wan.

monstorious wife said...

ala..guna jer mak aku nyer tuh...kat umah tu bukannya mak aku guna sangat pun...bila kau guna, mak aku pun terujalah nak guna...so barulah mesin tu berguna ada kat umah tu...hehehe

feeza_nwa said...

weh makcik...apsal kau tak logout username kau kat laptop aku?? kan tak pasal2 kuar comment aku tapi nama guna nama kau...hahahaha matilah oang konpius nanti..

monstorious wife said...

aku pon confuse jugak tetiba.. bolehhh?? motifff tak kerja kah??

feeza_nwa said...

tak kerja..penat semalam tak hilang lagi..lagipun malam ni aku ada presentation microp and berlakon jepun...huhu...doakan aku sukses..

orensangkuit said...

bufday saya kak nak bf sorang
boleh kah?
tapi saya tak mintak kat org saya mintak kat Tuhan.
moga moga dia makbol kan

hahaha

monstorious wife said...

oren : aminnnnnnnnn...

iklan