Wednesday, October 21, 2009

Hari rabu adelah hari2 malas nak masak..

Laparrr tapi malas ah nak masak..

Beli makanan kat luar????
Malas aku nak tukar baju bagai.. start enjin pastu gi makan..

Lebih baik aku masa sajork..

Loan MARA Mohd Rafi dapat 10K sajork... Not enough to set up new workshop... Tapi we will work it out later..

I have 2 month before my study leave ends.. Spectrogram image yang betul pon tak dpt lagi..

Jumaat ada order Cheese cake dari officemate Fiza.. Sambil tu nak try buat Fruit Tart skali...

End.

4 comments:

Anonymous said...

Ilot nk ty ko jual cheese cake berape hinggit??- Jade

Khairiah Umyra said...

kak ilot..
try la buat cheese tart with blue berry cream. sedap tau. buat tart mcm biasa, pastu topping cheese. blue berry cream tu tarik2 mcm nak buat mama kerry.

p/s: iols hanya pandai teori sajork. praktikal nan ado.

BA said...

weh.
aku baru jer berangan nak buat fruit tart. kalau sedap bitau aku yer.


BA.

monstorious wife said...

jade : Rm50-60. depends.

Khairiah : dah pernah buat. Tak minat.

BA ; Nnti aku post resepi kalau sedap.

iklan