Monday, October 5, 2009

Element rajin silalah masuk dalam badan aku..

weh..semalam pegi beraya..
ade kawan aku cakap kawan dia buat master reseach kat UTM setahun je weh dah siap..

gila hebat dan rajin!

Ye...aku memang pemalas..

tiba2 terus rasa nak jadik rajin jugak..**tetiba..

Harap2 kerajinan aku berkekalan gituuuu... **memang dasar pemalas!!

ah..tension lah!

5 comments:

cik ienn said...

uiks. malas2 uols pun, ada jugak masters. malas2 iouls, nan ado apa! haih.

*bila nak menjebak diri amik masters tatau...

tasuke said...

aku pun malas jugak..ado kao buat master sampai 4 tahun macam aku?sangat sentap nk taip thesis siap ada cit-eksyen(citation) ni kan..

monstorious wife said...

tasuke : tau xpe weh.. aku dah 2 tahun nih research pon tak siap lagi.. bengang gila.

tasuke said...

aku kan..asal pegang pc je aku sibuk bukak blog orang..termasuk blog ko..how?hahaha

monstorious wife said...

aku pon sama!! sambil angkat tangan..

Matila kan bila masa research nak abes???

iklan