Wednesday, October 14, 2009

And finally...!

Some Good News today:

1. Mohd Rafi dapat keje suh start 2/11

2. MARA call bagitau dah dapat LOAN. Tinggal sign agreement next week!. Bulan 12 dah boleh bukak business bengkel..

3. Mohd Rafi interview kat Nilai pulak arini..

Alhamdulillah..Syukur....! doa akak akhirnya dimakbulkan.. walaupon keje mohd rafi tuh gaji 1/3 sajork dari gaji akak tapi at least boleh la menampung hidup mcm tuh..

Tapi kitorg tengah buat planning untuk bengkel tuh nak buat kat mana. Kitorg fikir nak buat kat Balakong sebab situ kawasan melayu dan penduduk dia padat.
Ada bengkel Cha Ya Nun Alif kat situ. Tapi melayu punya xde..

Hopefully, orang2 melayu kat situ akan support kitorg aaa..

ohhh...lagi satu, bank dah start call kitorg pasal loan rumah. Tapi confuse nak pilih bank mana.. Bank mana best uolllsss???

CD OWNER : kalau kau cuti ari jumaat nanti aku nak blajar vhdl dgn ko. Dari pagi sampai petang..

9 comments:

Wife and Her Daily Notes said...

alhamdullillah...

CikGaban said...

syukur alhamdulillah kak

Anonymous said...

Akak ttp Diva watever it is! Buktinya akak dikejar u ols! Dicarik! Dibelai!

Mcm mana tu? *larikkkkk

monstorious wife said...

ayu + cikgaban : syukurrrr...alhamdulillah..

Cik sha : Motiff tetap nak sindrom diva?? Chantek kah kau???

MarlissaMusa said...

uolsss..glad to hear that..s for loan rumah..try rhb..masa i beli umah aritu cam murah je interest rate dia..siap dapat rebet 1k lagi..huk huk :) try la..u try submit online for few banks..they will call n quote u accordingly :) then, u pilih la mana yang kasi yang terbaik :)

monstorious wife said...

Mar : aritu pon dah discuss dgn org RHB. nampak mcm murah interest rate dia.. Tapi tgh tunggu bank2 lain call. So far BSN dgn MBF je yg dah call.

CikChelsea said...

tahniah kat mohd rafi!!!

=D

p/s: akak, MARA pny loan tu lama tak apply br dpt? ~.-

monstorious wife said...

cik C : Lama gila okeh.. Adelah dekat 5 6 bulan... Loan Kementrian Belia dan sukan cepat sikit kot dapat.. MAra tengah xde budget kot..

Anonymous said...

kak ilot..buat kat putrajaya la..putrajaya payah bebenor nak mencari kedai motor

iklan